Založit webové stránky nebo eShop

Výsledkové listiny

Vítejte na stránce charitativni-hobby-zavody.wbs.cz v sekci

Výsledkové listiny V.ročníku 2015

Předposlední víkend 22-23..8.2015 patřil nejen dětem a divákům, ale hlavně jezdcům. V jezdeckém areálu Dvůr Nové Zámky proběhl již V.ročník charitativního sportovního hobby závodu, který pro děti a soutěžící připravil opět jezdecký klub Moneriko. Letos celou akci opět zaštítil starosta města Litovel Ing. Zdenek Potužák a věnoval do hlavní soutěže pohár. Charitativní akce je vždy spojena s dětským dnem, který byl ve znamení rodinného závodu "Souboj Titánů". Děti měly možnost sledovat opravdu velkou škálu jezdeckých disciplín a zúčastnit se osobně rodinného závodu, který vyhrála nakonec Ellen Chromčáková s maminkou Lenkou Chromčákovou. Děti si mohly zahrát různé hry a mohly se zúčastnit parkuru se svými psy. Obě tyto disciplíny měli opravdu velký úspěch. Děti si mohly také zaskákat na nafukovacích atrakcích, shlédnout různé ukázky jako např. ukázku sebeobrany, první pomoci (simulace autonehody), ukázky Canisterapie a další. Celý výtěžek byl opět věnován organizaci Podané ruce, která napomáhá canisterapií a osobní asistencí handicapovaným lidem. Počasí nám přálo, jezdci se představili v různých soutěžích od drezurní úlohy přes různé úrovně parkurových soutěží.

Výsledkové listiny IV.ročníku 2014

Sobota 23.8.2014 patřila nejen dětem a divákům ale hlavně jezdcům. Ve špičkovém jezdeckém areálu Dvůr Nové Zámky díky manželům Dostálovým, kteří areál propůjčili, proběhl IV.ročník charitativního sportovního hobby závodu, který pro děti a soutěžící připravil jezdecký klub Moneriko. Letos celou akci zaštítil starosta města Litovel Ing.Zdenek Potužák. Charitativní akce je vždy spojena s dětským dnem, který byl opět ve znamení olympijských her. Děti měly možnost sledovat opravdu velkou škálu jezdeckých disciplín a zúčastnit se olympijských her o pohár MŠ nebo ZŠ, který vyhrála nakonec ZŠ Demlova 18. díky žáku Petru Velzelovi. Děti si mohly zahrát hromadné hry o medaile, mohly se zúčastnit parkuru se svými psy a parkuru dvounožců, který měl opravdu velký úspěch, zaskákat si na nafukovacích atrakcích, shlédnout různé ukázky jako např. ukázku sebeobrany, první pomoci (simulace autonehody), poté ukázky Canisterapie a další. Celý výtěžek byl věnován organizaci Podané ruce, která napomáhá canisterapií a osobní asistencí handicapovaným lidem. Počasí nám sice nevyšlo úplně dle našich představ, taktéž bylo značné zpoždění, za které se ještě jednou všem omlouváme. Nebýt již zmíněné časové prodlevy a trocha toho deště tak se akce podařila a za to vděčíme všem zúčastněným jezdcům, divákům a dětem a v neposlední řadě všem co se na akci podíleli. Čítali jsme okolo 200 startů v různých věkových kategorií. Všem děkujeme, jelikož jen díky Vám se podařila vybrat krásná částka pro organizaci "Podané ruce", která je Vám velmi vděčná.  Pro pátý ročník máme pár změn, aby jsme zabránili v opakování časové prodlevy a učíníme vše proto, aby jste byli spokojení Vy, děti i koníci. Slibujeme všem, že příští rok se již časová prodleva opakovat nebude :)

První soutěž byla sponzorována společností Devil Horse, jednalo se o drezurní úlohu Z1 .Na start se dostavilo celkem 20 dvojic. Nejúspěšnější byla Ptáčková Lenka s koněm HELIOS 2 z JK Dvůr Nové Zámky, na druhé příčce se umístila Matušková Klára s koněm Cat Lake za JK Moneriko, na třetím místě pak Detková Eliška s koněm Barr Jezdecká stáj Dulínek, na místě čtvrtém se umístila Spáčilová Daniela s koněm Costa Rica za Jezdecký klub FILIPPI, na místě pátém se umístili 3jezdci jako ex-equo a to Šikulová Hana s koněm Meadows Selvyn za JK Moneriko, Pospíšilová Marie s koněm Enzo opět za JK Moneriko a Hanzlíková Sylva s koněm Queen za Hanácký JK Litovel.

Celou výsledkovou listinu najdete na:

Druhá soutěž byla sponzorována společností Pavo, jednalo se o parkur 30cm uzpůsoben i pro ty nejmenší soutěžící s vodičem, všichni zúčastnění obdrželi stužku.

Třetí soutěž byla sponzorována společností Rybářské centrum Olomouc (RCO), jednalo se o Babycap show - děti do 12let. V tomto parkuru šlo o to překonat část parkuru klasicky a část po svých se závěrečným úkolem (vylovení plyšové ryby :) Výška parkuru v této části pro děti byla do 30cm. Na start se postavilo 12 dvojic. S nejlepším časem se umístila na prvním místě Končická Adéla s koněm Karis za Jezdecký klub Artic SPORT Rapotín, na místě druhém Ondrýsková Viktorie s koněm Borka za JK Murhof, na třetím místě Stančíková Kristýna s koněm Karis za Jezdecký klub Artic SPORT Rapotín, na čtvrtém místě Juříková Eliška s koněm Limeta za TJ Omega Sobotín o.s. a na místě pátém Geprtová Valerie s koněm Sanny za JK Moneriko.

Celá výsledková listina zde:

Čtvrtá soutěž byla sponzorována společností Penny Girl, jednalo se o Parkur 50cm bez omezení, zúčastnilo se 33 dvojic z čehož nejlepší dvojice byla Hošková Linda s koněm Limetka za ESC Olomouc o.s., na místě druhém Večerková Klára s koněm Malý Mořský Tygr za JK Svébohov, na místě třetím Tomášková Šárka s koněm Shimoda za JK Svébohov, na místě čtvrtém pak Kotrlová Caroline s koněm Afro Lady za JK Flamengo, o.s. a na místě pátém Nejezchlebová Nikola s koněm GOtyk Teč za Stáj Dlouhá Loučka.

Celá výsledková listina je k nahlédnutí zde:

Pátá soutěž byla sponzorována společností Eggersmann ČR, jednalo se o Štafetový parkur 60-70cm bez omezení ( 2jezdci/1kůň), startovní listina čítala 10 trojic, na místě prvním se umístila trojice Sisková + Hošková s koněm Alexander za JK Agrosystém Pohoany, na místě druhém Pospíšilová + Pavlíková s koněm Enzo za JK Moneriko, na místě třetím Filípková + Staňková s koněm Impala za JK Agrosystém Pohoany, na místě čtvrtém Spáčilová, Spáčilová s koněm Costa Rica za JK Moneriko a na místě pátém Palyová + Spáčilová za JK Moneriko.

Výsledková listina zde:

Šestá soutěž byla ponzorována společností AŠ Mikulka a společností Decathlon, jednalo se o Parkur "ZZ" výška překážek tedy 80cm, na startovní listině bylo 24 dvojic. Na místě prvním se umístila Chlandová Martina  TJ Omega Sobotín o.s. s Limetkou, na místě druhém Chlandová Martina TJ Omega Sobotín o.s. s koněm Démant 1, Na místě třetím Musilová Kristýna s koněm Inkala za  Společnost rekreačních a sportovních jezdců, dále Sisková Kateřina s koněm Alexandr JK Agrosystém Pohoany, Přikrylová Petra Stáj Vioricas koněm Bony.

Celá výsledková listina zde:

Sedmá soutěž byla sponzorována společností Papmont, jednalo se o Parkur stupně "ZM" - (90cm), na staru bylo 12 dvojic. Jako první se umístila Šudřichová Alexandra JK Coufalík Venuše, na místě druhém Přikrylová Petra Stáj Viorica Bony, dále Ptáčková Lenka  JK Dvůr Nové Zámky ORNELA, Musilová Kristýna Společnost rekreačních a sportovních jezdců s koněm Inkala, Kozáková Ivana Stáj Fénix Bellinda Viktori.

Celá výsledková listina zde:

Osmá soutěž byla sponzorována společností Building Moravia, jednalo se o Show Parkur se psy, parkur ve výšce cca 30cm, start byl možný i z řad obecenstva. Soutěž byla rozdělena na kategorie A - děti a kategorie B - dospělí.

V kategorii A - děti se umístili na místě prvním Končická Adéla s pejskem Max, na místě druhém Revajová Natálie s pejskem Max, na místě třetím Večerková Daniela s pejskem Sam, na místě čtvrtém se umístila Obšilová Eliška s pejskem Sid a na místě pátém Vokounová Viktorie a pejskem Max.

V kategorii B - dospělí se umístila na prvním místě Svobodová Lenka s pejskem Glena, na místě druhém Štoppl Martin s pejskem Sofie, na místě třetím Hrbáčková Nikola s Bastienem, na místě čtvrtém Svobodová Lenka s Rockym a na místě pátém Homoláková Klára s Candy.

Devátá soutěž Cena společnosti K.M. Fight Club byla druhou soutěží, které se mohli zúčastnit i diváci a děti z řad obecenstva. Šlo o Show Parkur dvounožců (tedy pěkně po svých). V kategorii děti se umístila na prvním místě Končická Adélka a na místě druhém Vokounová Viktorie. Z kategorie dospělích pak na prvním místě Šudřichová Alexandra, jako druhá Benáčková Karolína dále Končická tereza, Hrbáčková Nikola a Saňáková Pavla.

Desátá hlavní soutěž byla sponzorována společností Moneriko a společností Kentaur. Šlo o stupňovanou obtížnost do 100cm s možností žolíka, kterého využili takřka všichni soutěžící. Na místě prvním se umístila Šudřichová Alexandra JK Coufalík s koněm Venuše, na místě druhém Kozáková Ivana Stáj Fénix Bellinda Viktori, na místě třetím Dostálová Hana JK Dvůr Nové Zámky s koněm LOGAR 1, dále Lachnitová Lenka s koněm Jon za JEZDECKÝ KLUB NAWARO ZVOLE o.s., Dosedlová Lenka JK Moneriko Izabela.

Výsledková listina zde:

Oficiální poděkování od organizace "Podané ruce", které patří Vám všem, kteří jste se jakkoliv na akci podíleli a všem, kteří se jí zúčastnili a přispěli tak jak dobrovolným vstupným tak startovným v soutěžích. Ještě jednou děkujeme za trpělivost při IV.ročníku, kdy jsme se dostali do časové prodlevy a slibujeme, že při V.ročníku se již nic podobného opakovat nebude. Vážíme si Vás všech a neradi bychom stratili Vaši přízeň. Jen díky Vám můžeme pomáhat této organizaci a jen díky Vám vykouzlíme spoustě handicapovaných dětí úsměv na tváři. Děkujeme ještě jednou manželům Dostálovým za propůjčení špičkového jezdeckého areálu, děkuji celému týmu lidiček, kteří se dobročinně na akci podíleli a děkuji Vám všem, kteří jste se této akce zúčastnili.

S pozdravem Doleželová Linda

Klikni zde: