Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web

O POHÁR HEJTMANA OL.KRAJE IX. ROČNÍK

Akce se koná pod záštitou hejtmana ol.kraje

PARTNER AKCE PRO ROK 2019 - PSI

Candies a K9

Můžete se těšit na vzorkové startovní balíčky :)

PARTNER AKCE PRO ROK 2019 - KONĚ

KonskaKrmiva.cz - LANNOO

Můžete se těšit na vzorkové startovní balíčky :)

AŠ MIKULKA POŘÁDÁ JIŽ IX. ROČNÍK CHARITATIVNÍ SPORTOVNÍ AKCE "O POHÁR HEJTMANA OL.KRAJE" 2019

Připravujeme pro Vás opět charitativní sportovní akci "O pohár Hejtmana Ol.kraje" (Skokové soutěže 30-120cm, parkur se psy, canicross a Orientační závod). Akce se bude konat ....2019 jako devátý ročník. Přesný termín je v jednání :)

Děkujeme mockrát všem, kteří se účastní a všem kteří jakkoliv pomáhají na našich chariatativních skcích pro dobrou věc. I v roce 2019 podpoříme organizaci "Podané ruce" která napomáhá handicapovaným dětem a starším lidem pomocí canisterapie a osobní asistence. Děkuji předem všem, kteří nám i v roce 2019 pomůžou udělat maximum pro tuto organizaci  Každý start v soutěžích pomůže, pro ty co nemají možnost startovat bude dobrovolné vstupné, kterým mohou také přispět, v neposlední řadě bude možnost u stánku s ukázkou canisterapie od organizace Podané ruce přispět do zapečetěných pokladniček.
Letos je akce pouze jednodenní ze zdravotních důvodů organizátorky. Těšit se můžete na velkou škálu skokových soutěží od 30cm - 120cm, dále na ukázky canisterapie od organizace Podané ruce, vožení na koni, můžete se přihlásit do parkuru se psy a do canicrossu a bojovat o věcné ceny, nebo si jen závod užít :) dále bude probíhat druhý ročník oblíbeného orientačního závodu dvojic na koních. Čeká na vás bohaté občerstvení a tombola

Všichni umístění se mohou těšit na krásné věcné ceny od našich sponzorů, v hlavních soutěžích také na poháry, medaile a šerpy.

Odkaz na propozice:

O pohár hejtmana Ol.kraje -

Orientační závod koní -

Odkazy na události:

Orientační závod koní -

Canicross a parkur se psy -

Skokové závody -

SPONZOŘI PRO ROK 2019

1. Autoškola Mikulka

2. Bylinky S.E.N.

3. Kosmetika Santiny

4. Kopírování a reklama Olomouc

5. Olomoucký kraj

6. Lesy ČR

7. Hanácký Mushers club, z.s.

8. Northern horses

9. Rybářské centrum Olomouc