Založit novou webovou stránku nebo e-shopChci nový web

O POHÁR HEJTMANA OL.KRAJE IX. 2019

O POHÁR HEJTMANA OL.KRAJE IX. ROČNÍK

Akce se koná pod záštitou hejtmana ol.kraje

POŘADATEL AKCE 2019

AŠ Mikulka

PARTNEŘI AKCE 2019

Koně: KoňskáKrmiva.cz - Lannoo

Psi: Pamlsky Candies a Kanadské krmivo K-9

Orientační závod: Nutrend, Nartes a Nova Equi

AŠ MIKULKA POŘÁDÁ JIŽ IX. ROČNÍK CHARITATIVNÍ SPORTOVNÍ AKCE "O POHÁR HEJTMANA OL.KRAJE" 2019

Připravujeme pro Vás opět charitativní sportovní akci "O pohár Hejtmana Ol.kraje" (Skokové soutěže, parkur se psy, canicross a Orientační závod). Akce se bude konat 13.7.2019 jako devátý ročník. Termín je ještě v jednání, brzy potvrdím :)

Děkujeme mockrát všem, kteří se účastní a všem kteří jakkoliv pomáhají na našich chariatativních akcích pro dobrou věc. I v roce 2019 podpoříme organizaci "Podané ruce" která napomáhá handicapovaným dětem a starším lidem pomocí canisterapie a osobní asistence. Děkuji předem všem, kteří nám i v roce 2019 pomůžou udělat maximum pro tuto organizaci  Každý start v soutěžích pomůže, pro ty co nemají možnost startovat bude dobrovolné vstupné, kterým mohou také přispět, v neposlední řadě pro ty co jsou nedůvěřivý, bude možnost u stánku s celodení ukázkou canisterapie od organizace Podané ruce přispět do zapečetěných pokladniček.
Letos je akce pouze jednodenní ze zdravotních důvodů organizátorky. Těšit se můžete na velkou škálu skokových soutěží od 30cm - cca 130cm, dále na ukázky canisterapie od organizace Podané ruce, vožení na koni, můžete se přihlásit do parkuru se psy a do canicrossu a bojovat o věcné ceny, nebo si jen závod užít :) dále bude zároveň v areálu a jeho okolí probíhat druhý ročník oblíbeného orientačního závodu dvojic na koních. Čeká na vás bohaté občerstvení a tombola

Všichni umístění se mohou těšit na krásné věcné ceny od našich sponzorů, v hlavní soutěži také na poháry, medaile a šerpy.

Odkaz na propozice / události:

O pohár hejtmana Ol.kraje - Skokové závody:

Orientační závod dvojic na koních:

Soutěže se psy- Souboj Titánů: